powered by FreeFind

CSS Form Button by Css3Menu.com

AMI-Nieuwsvoorbeeld AMI-Nieuws

Het gratis blad AMI-Nieuws verschijnt 6x per jaar. Dit magazine bevat nieuws uit Israël, voornamelijk positief nieuws dat niet tot de reguliere media doordringt. Voorbeelden:

  • het werk van het Centrum voor Bijbelstudie en Onderzoek
  • gebeurtenissen in Israël
  • politieke ontwikkelingen in Israël
  • bijbelstudies

Studie

Regelmatig verschijnen in AMI-Nieuws interessante, leerzame studies vanuit Joods perspectief. Een overzicht van eerder in AMI-Nieuws verschenen studies vindt u op de pagina Artikelen.

Kies drukwerk of email

AMI-Nieuws wordt standaard uitgegeven als drukwerk, dat u per post wordt toegestuurd. Het is eenvoudig, zonder kleur, maar het kost natuurlijk geld. Als u een gratis abonnement aanvraagt, is het goed om dat te beseffen. We hopen dat u af en toe een gift stuurt om de kosten te dekken.

AMI-Nieuws wordt ook als pdf-bestand uitgegeven. Het wordt per e-mail verstuurd. Het is in kleur en het verschijnt ca. 2 weken vóór het gedrukte exemplaar. Denk er eens over na of u voor dit abonnement kunt kiezen, om de kosten te verlagen. Misschien wilt u het eerst proberen?

Kies drukwerk én email

U hoeft niet te kiezen of drukwerk of e-mail, u kunt ook beide mogelijkheden gebruiken. Wij maken geen extra kosten als we u een bestandje per e-mail toesturen. En voor u heeft het ook voordelen:

  • het pdf-bestand is in kleur
  • het pdf-bestand verschijnt ca. twee weken eerder

Aanvragen

U kunt de verschillende gratis abonnementen hier hier aanvragen.