powered by FreeFind

CSS Form Button by Css3Menu.com

Bijbelstudie voorbeeld

Hoofdstuk 1 van de Bijbelstudie is als voorbeeld in te zien.

Wat is pdf?

PDF is afkomstig van "Portable Document Format". Het is een standaard voor de uitwisseling van documenten. Als je een boek als pdf naar een drukker stuurt, weet je bij voorbaat hoe de pagina's ingedeeld zijn, hoe ze er uitzien, hoe groot de letters afgedrukt worden enz. Bijna iedereen kan hiermee overweg. Het enige wat je nodig hebt is een computerachtig ding (PC, tablet) met daarop een pdf-reader.

Wat is ePub?

De term ePub is afkomstig van "Electronic Publication". Bij deze bestanden is de lettergrootte niet vastgelegd en er is geen vast aantal pagina's. Je kunt dus zelf instellen welke lettergrootte je wilt zien en als je de letters groter maakt, heb je natuurlijk meer pagina's nodig.

Vragen en Antwoorden

Ik kan het bestand niet downloaden
Selecteer het bestand door met de muis de cursor op de naam van het bestand te plaatsen. Druk op de rechter muisknop en selecteer "link opslaan als...", "Save link as...", "Doel opslaan als..." of "Bewaar gekoppeld bestand als..." (afhankelijk van uw browser). Nu kunt u het bestand een naam geven, of akkoord gaan met de voorgestelde naam. U kunt zelf bepalen waar u het bestand wilt opslaan, of akkoord gaan met de voorgestelde opslagplaats.
Ik kan het pdf-bestand niet lezen
Weet u zeker dat u over de juiste reader beschikt: Adobe reader of Foxit reader of Nitro reader of gelijkwaardig? Dan moet die reader zich automatisch openen als u dubbelklikt op de naam van het bestand. Anders kunt u met de cursor op de naam van het bestand, met een klik op de rechter muisknop via "Openen met..." het programma kiezen waarmee u het bestand wilt lezen.
Ik kan het epub-bestand niet lezen
Weet u zeker dat u over de juiste reader beschikt? Adobe Digital Editions, FBReader of gelijkwaardig? Dan moet die reader zich automatisch openen als u dubbelklikt op de naam van het bestand. Anders kunt u met de cursor op de naam van het bestand, met een klik op de rechter muisknop via "Openen met..." het programma kiezen waarmee u het bestand wilt lezen.

Helaas staat uw vraag er meestal niet bij... Stuur uw vraag naar onderstaand email adres: